Çfare eshte IUI?

iuiEshte nje nga trajtimet me te perdorura per ciftet subfertil per arsye te ndryshme . Qellimi eshte te rriti numrin e spermatoizoideve te levizshem morfologjikisht normal ne vendin ku ndodh fertilizimi . Ne te njejten kohe mund te kombinohet me stimulimin e vezores per te rritur edhe numrin e qelizave veze ,por qe kjo do te shoqerohet me rritjen e mundesive per shtatezani multiple.

Indikohet ne raste te cifteve me subfetilitet te zgjatur te shkaktuar nga:

 • problem te qafes se mitres ( IUI ne cikle natyral )

 • faktori mashkullor ( IUI )

 • ne raste subfertiliteti pa shkak te njohur. ( IUI plus MOH )

 • Raste me endometrioz te grades se lehte IUI plus hiperstimulim te vezores

Nuk lejohet te behet ne rastet me:

 • Demtim te rende te tubave ose bllokim te tyre ( duhen kontrolluar me pare tubat )

 • Menopauze si dhe humbje te funksionit e vezores ne grate mbi 40 vjece , ne grate me vlere te larte te FSH diten e trete si dhe ne grate ne rezerve ovariale te ulet

 • Faktor mashkullor i rende

 • Endometrioz e rende

Rreth NeshKyrenia IVF Center

kibris tup bebek ekibimiz

Kyrenia IVF Center është një spital i gjerë Gjinekologjik, Obstetrik dhe IVF i ndodhur në Republikën Turke të Qipros Veriore.

Kyrenia IVF ka një laborator të pajisur plotësisht me teknologjinë më të fundit, një sallë operacioni, dhoma procedurash, dhoma pacientësh dhe dhoma en suite .

Nivelet tona të suksesit, konfidencialiteti, aftësia dhe besimi nga numri i çifteve të trajtuar, janë referencat tona për t'u treguar si shembuj.

Pacjenteve ju sygjerojme mundesite me te mira te akomodimit gjate trajtimit te tyre. Pacjentet do te priten ne aeroport ne momentin qe mberrijne ne Qipro dhe do te kene shoferin e klinikes ne dispozicjonin e tyre gjate cdo takimi ne klinike, gjate trajtimit. Sigurojmë që të kaloni një përvojë të relaksuar dhe shumë të kënaqshme.

TRAJTIMET

ivf

IVF/ICSI

IVF është nje lloj teknike qe quhet ndryshe 'test-tube' . Ajo u zhvillua më shumë se 30 vjet më parë për trajtimin...

ivf

Trajtimi IUI

Eshte nje nga trajtimet me te perdorura per ciftet subfertil per arsye te ndryshme . Qellimi eshte te rriti numrin...

ivf

Dhurimi i Vezve

Donacioni i vezeve  është metoda e trajtimit të infertilitetit  per femrat, të cilat nuk mund të prodhojnë vezë....

ivf

IVF+PGD

Pre-Implantation Genetic Testing can be done to all IVF treatments. When PGD is done we do the 5 major genetic screaning of the embryo...

ivf

Egg Freezing

Egg freezing is for women who are not yet ready to have a child due to personal reasons but would like the opportunity at a future time in their life...

ivf

Dhurimi I Spermes

Spermogrami është testi i parë dhe themelor me të cilin caktohet pjelloria e burrave përmes kontrollit të cilësisë dhe kuantitetit të ejakulatit...

ivf

Transferimi Citoplazmik

Trajtimi i transferimit citoplasmik ka ndihmuar shumë gra në të gjithë botën për të ndjekur ëndrrën e tyre....

ivf

Procesi Tandem

Kyrenia IVF ofron disa nga shërbimet më të sofistikuara të teknologjisë riprodhuese dhe vazhdon të jetë një qendër referuese...

ivf

Dhurimi I Embrioneve

Programi i dhurimit të embrionit ka ndihmuar shumë gra në të gjithë botën për të ndjekur ëndrrën e tyre për tu bëre nënë...

Udhëzuesi I Pacjentit

Pacjentet mund te vijne per trajtim ne Kyrenia IVF Clinic sa here te deshirojne, nuk ka asnje limit per kete.

Women who are over 40, have poor egg quality, or have not had success with previous cycles may consider an egg donor. This involves combining the man’s sperm with another woman’s donated eggs. If the procedure works, the woman becomes pregnant with a child who is biologically related to her partner but not herself.

Fertile women can choose IUI using sperm from a donor. It may take several tries, but pregnancy rates are over 80%. You and your partner may want to see a counsellor first, to make sure you’re both ready to raise a child who is not biologically related to the father.

Intrauterine insemination (IUI) is a popular procedure for many fertility problems. Doctors place the man’s sperm into the woman’s uterus, but not into the egg itself, while she ovulates. You may also need to take drugs to prompt your body to ovulate. IUI is less expensive and simpler than IVF (in vitro fertilization), but pregnancy rates are much lower.

These include:

 • Low sperm count
 • Poor sperm movement
 • Misshaped sperm
 • Blocked sperm ducts

A few lifestyle changes can make a difference. If you smoke, quit. Smoking lowers fertility for men and women and dims pregnancy rates. In one study, men who stopped smoking saw their sperm counts climb 800%. Also, check your diet. Is it as healthy as possible? Ask your doctor about supplements. Some vitamins and

Knowing your menstrual cycle improves your chances of getting pregnant. The first phase starts with the first day of your period or blood flow. Your body releases hormones that makes the eggs inside your ovaries grow. Between day 2 and 14, those hormones also help thicken the lining of your uterus to get ready for a fertilized egg. This is called the follicular stage.

Generally, the highest chance of pregnancy is when sex happens1-2 days before ovulation. If you have a regular 28-day cycle, count back 14 days from when you expect your next period to start. Plan on having sex every other day around that time -- say, days 12 and 14.  Keep in mind that having sex every day may lower a man's sperm count. Your cycle may be longer or shorter, so an online ovulation calculator may help you identify the likely day.

Mosha e nenes ne procesin IVF eshte shume I rendesishem. Ne kete rast personat me moshe mbi 35 vjec sasia dhe cilesia e vezeve ulet. Per kete trajtim eshte e rendesishme te kene nje kontroll gjinekologjik tek mjeku si dhe te behen testet e nevojshme.

Sasia e embrioneve te transferuar eshte shume e rendesishme per te ritur me shume shanset e suksesit, por gjithashtu I rendesishem eshte edhe cilesia e embrioneve si edhe pergatitja perpara transferimit te embrionit.

Rreziku I abortimit gjate ketij trajtimi eshte po I njejte me nje shtatezani natyrale.

Gjakederdhja mund te jete normale per shkak te ngjitjes se embrionit por mund te kete edhe raste te vecanta kur kerkohet kontrolli I menjehershem I mjekut.Gjithsesi ne keto raste eshte e nevojshme komunikimi me  kordinatorin tuaj ose mjekun personal.

DëshmiHistori suksesi

Dear Kyrenia Ivf..
"Just I want to pass my comments, on Kyrenia ivf clinic.I have failed 4 times in the other clinics in Europe, but then I found this clinic which is Kyrenia Ivf on online,in february 2020. Miss Rovena Bello, Rovena's phone number :+905428560873, who is working in this clinic . Rovena encouraged me all the way from the beginning to the end and encourged me ,to not give up. And I really appreciate her. Time to time she advised me what I need to do ,before the treatment . She never asked me to come to their clinic but she advised me for free ,all the way. she gave me lots of positive advice and she encourage me a lot.Rovena advised me to check my everything so I followed her and I checked everything and after that I decided to go to their clinic in north Cyprus. I went to the clinic in October and happily I can inform you, that now I'm pregnant. In the clinic all the staff was very very professional ,and they knew what they were doing and Dr VERDA was a professional doctor and she knew what she has to do that I can be successful and also the embryologist ,tried his best to create good quality embryos. So finally now I'm 7 weeks pregnant. I want to say a big thank you 💕💕🙏To Rovena and Dr Verda and all the staff which they were working there ,I'm very happy. God bless them."
tup bebekcik

Y.S / Hungary

DëshmiHistori suksesi

Thank you very much..
"Jemi shum shum shum te knaqur me ju si kordinatore gjithnje ishit pran nesh zonja Rovena flm shummmmm.sot dolen femijet prej spitalit jan shum mir shyqyr,ju faliminderit per gjithqka qe beret per ne,Zoti ju ruajt juve edhe familjen e juaj,flm shum shum shum (We are very pleased with you as coordinator. You were always with us, Mrs. Rovena, thank you very much. Today the children came out of the hospital. Thank you very much for everything you've done for us. God protect you and your family.."
tup bebekcik

B.T / Kosovo

DëshmiHistori suksesi

God bless all your efforts.
"Morning Rovena. The blood test is positive. Thanks be on to my Lord and savior Jesus Christ who has done it for me. He uses the team at Kyrenia clinic to do his great work. I will carry my babies to full term without any complications by his mighty power. Amen. Thanks to Kyrenia clinic.."
tup bebekcik

T.M. / UK

DëshmiHistori suksesi

Дорогая Ровена!
"Дать счастье нуждающимся это бесценно. Низкий вам поклон. Дай Бог вам долгих лет жизни и бесконечной любви!.( Dear Rovena! Giving happiness to those in need is priceless. Bowing to you. May God grant you long life and endless love!.)"
tup bebekcik

CH.Z. / Uzbekistan

DëshmiHistori suksesi

Thank you so much Rovena and all your staff at the clinic
"Mirdita Rovena , ne jemi te knaqur me punen tuaj shume te mire. Ishalla kalon gezuar krejt jeten me familje. Faleminderit shume Rovena prej teje dhe gjithe stafit tuaj ne klinike. (Good day Rovena. We are very pleased with your work. I hope you spend happily the rest of your life with the family."
tup bebekcik

A.B / Switzerland

DëshmiHistori suksesi

A special thank you goes for DR.Verda and the staff.)
"E dashur Rovena Bello, njohja me ty na realizoj deshiren me te bukur qe mund te kete cdo kush, te behet prind.Ti ke qene prane meje ne cdo hap pa u lodhur kurre.Tani jam 6 muaj shtatezane dhe cdo gje po ecen shume mire.Nje Falenderoim special shkon per DR.Verden dhe gjithe stafin. (Dear Rovena Bello,meeting you has accomplished the biggest dream for us that everyone may have, becoming a parent. You have been beside us in every step. Today I am 6 months pregnant and everything is going good."
tup bebekcik

D.B / Switzerland

KontaktoniMos hezitoni të na kontaktoni

Forma e Kontaktit

KYRENIA IVF CENTER
Fevzi Çakmak Sok. Kurtuluş Cad.
Kyrenia / North Cyprus
Phone:  +90 542 856 08 73 (Whatsapp)
Email: info@kyreniaivfcenter.com

Shfaq në hartë