Transferimi Citoplazmik

Ovarian PRP Therapy

Trajtimi i transferimit citoplasmik ka ndihmuar shumë gra në të gjithë botën për të ndjekur ëndrrën e tyre për të qenë nënë dhe për të patur një fëmijë që mban gjenet e tyre.

Transferimi citoplasmik është një metodë e përmirësimit të cilësisë së vezëve dhe funksionit të saj. Kjo është një zgjidhje për pacientët mbi 35 vjeç, me cilësi të keqe vezësh dhe për ata që do të donin të përdornin vezët e tyre për procedurën e IVF.

Kjo prodecure kryhet nëpërmjet ICSI (Mikroinjeksjonit). Në transferimin citoplasmik 10-15 % të dhuruesve të cytoplasmës i shtohet vezës së marrësit së bashku me spermën. Citoplazma e dhuruesit të spermës zgjidhet me kujdes nga biologët. Ajo përmban mitokondria, enzima dhe organela të tjera. Cytoplasma nuk përmban asnjë informacion në lidhje me fenotipin e dhuruesit; ai përmban vetëm informacion gjenetik rreth prodhimit të energjisë.

Kush mund të përfitojë Nga Trajtimi I Transferimit Citoplasmik:

  • Femrat me AMH të ulët
  • Femrat që prodhojnë vezë me cilësi të ulët
  • Femrat më të vjetra ne moshe që duan të kenë një fëmijë që mban gjenet e tyre.

Zgjedhja e dhuruesve të vezëve:

Në zgjedhjen e donatorëve të vezëve, pacienti duhet të na dërgojë fotografinë e saj, grupin e gjakut dhe të mbushë formularin dhe të deklarojë gjatesine, peshën, etninë, etj...

Në klinikën tonë, kemi një numer të gjerë dhuruesish dhe shumë kombësi. Qiproja është shumë e mirënjohur për universitetet e saj dhe studentët vijnë nga e gjithë bota për të studjuar & jetuar në Qipro dhe kjo na bën të aftë të kemi dhurues nga e gjithë bota. Trajtimi i dhurimit të vezëve në Qipro duhet të jetë anonim sipas ligjeve te TRNC (Republikes Turke te Qipros se Veriut).

Dhuruesit e vezëve që pranohen në klinikën tonë:

  • Duhet të jetë midis 19-26 vjeç.
  • Duhet te kryejne Test Analize Kromozomale(Karyotyp)
  • Analiza të gjakut Hormonale & pelvic scan
  • Të gjitha testet e sëmundjeve infektive
  • Testimin e më shumë se 70 sëmundjeve gjenetike
  • Një sesion me psikologun tonë të klinikës, për t'u siguruar që dhuruesi nuk ka asnje problem psikologjik apo probleme mendore
  • S'ka histori mendore dhe sëmundje gjenetike në familjen e saj