Pyetjet e bëra më shpesh

Mosha e nenes ne procesin IVF eshte shume I rendesishem. Ne kete rast personat me moshe mbi 35 vjec sasia dhe cilesia e vezeve ulet. Per kete trajtim eshte e rendesishme te kene nje kontroll gjinekologjik tek mjeku si dhe te behen testet e nevojshme.

Sasia e embrioneve te transferuar eshte shume e rendesishme per te ritur me shume shanset e suksesit, por gjithashtu I rendesishem eshte edhe cilesia e embrioneve si edhe pergatitja perpara transferimit te embrionit.

Rreziku I abortimit gjate ketij trajtimi eshte po I njejte me nje shtatezani natyrale.

Ne rast se pacjenti ka pranuar te ngrije pjesen e mbetur te embrioneve, mund te kryhet nje process tjeter IVF me embrionet e ngrire.

Per nje trajtim te sukseshem IVF eshte mire qe nena e re te kete nje peshe te pershtateshme trupore.

Pasi kryhet transferimi I embrionit nuk sygjerohet te ngrihen pesha te renda apo te kryhen lloje te ndryshme sporti deri sa shatetzania te jete e sigurt dhe pacjenti te kete mare konfirmimin e mjekut per lloje te caktuar sporti.

Whatsapp