Cyprus IVF Center | North Cyprus IVF Clinic

Përvojë (vjet)

14 +

Shtatzënia e shëndetshme

2700 +

Shkalla e suksesit

85 %

Kënaqësia e pacientit

99 %

Numri i punonjesve

21

Metoda e trajtimit me IVF

12

Çmimi më i arsyeshëm

70 %

Hotele të kontraktuara

7

Procesi i trajtimit IVF5 hapat e procesit IVF

 • Këshillim, Komunikim, Transport dhe Akomodim

  Këshillim, Komunikim, Transport dhe Akomodim

  Të Lexohet gjithçka me kujdes dhe të gjitha pyetjet qe mund te kete pacjenti duhet t’ja dergoje koordinatorit te tij.Ju lutemi, mos hezitoni të bëni sa më shume pyetje dhe te kerkoni nje telefonate me kordinatorin apo mjekun tuaj.Ne besojmë se marrëdhënia mes doktorit & pacientit është shumë e rëndësishme, pasi ai do të kryejë trajtimin tuaj.

 • Stimulimi i vezoreve dhe monitorimi i zhvillimit të vezëve

  Stimulimi i vezoreve dhe monitorimi i zhvillimit të vezëve

  Plotësoni formularin e aplikativit që ju dërgohet nga koordinatori juaj ose mund të planifikoni një telefonatë me koordinatorin tuaj dhe ajo do t'ju bëjë disa pyetje.

 • Mbledhja e vezëve

  Mbledhja e vezëve

  Planifiko një datë skanimi pelvik me Gjinekologun tuaj. Gjithashtu, duhet të bëni te gjitha testet mjekësore të kërkuara.

 • Operacionet Laboratorike

  Operacionet Laboratorike

  Dërgojini formularin e aplikimit dhe rezultatet e analizave mjekësore koordinatorit tuaj.

 • Transferimi i embrionit

  Transferimi i embrionit

  Pasi ti keni dërguar rezultatet tuaja, brenda 24 orëve, koordinatori juaj do t'ju dërgojë një letër vlerësimi nga doktori. Kjo letër vlerësimi, do të ketë gjithçka të përfshirë, në lidhje me situatën tuaj, normat e suksesit, trajtimin më të mire te mundshem për ju, dhe këshillat. Pasi të jenë organizuar të gjitha, do t’ju dergohet protokolli i Trajtimit mjekësor dhe receta për të filluar trajtimin .

Foto GaleriSpitali Qipro IVF

DëshmiTregime suksesi

Дорогая Ровена!
"Dear Rovena! Giving happiness to those in need is priceless. Bowing to you. May God grant you long life and endless love!."
avatar022

CH.Z. / Uzbekistan

DëshmiTregime suksesi

Thank you very much..
"We are very pleased with you as coordinator. You were always with us, Mrs. Rovena, thank you very much. Today the children came out of the hospital. Thank you very much for everything you've done for us. God protect you and your family.."
avatar022

B.T / Kosovo

DëshmiTregime suksesi

Dear Kyrenia Ivf..
"Just I want to pass my comments, on Kyrenia ivf clinic.I have failed 4 times in the other clinics in Europe, but then I found this clinic which is Kyrenia Ivf on online,in february 2020. Miss Rovena Bello, who is working in this clinic . Rovena encouraged me all the way from the beginning to the end and encourged me ,to not give up. And I really appreciate her. Time to time she advised me what I need to do ,before the treatment . She never asked me to come to their clinic but she advised me for free ,all the way. she gave me lots of positive advice and she encourage me a lot.Rovena advised me to check my everything so I followed her and I checked everything and after that I decided to go to their clinic in north Cyprus. I went to the clinic in October and happily I can inform you, that now I'm pregnant. In the clinic all the staff was very very professional ,and they knew what they were doing and Dr VERDA was a professional doctor and she knew what she has to do that I can be successful and also the embryologist ,tried his best to create good quality embryos. So finally now I'm 7 weeks pregnant. I want to say a big thank you 💕💕🙏To Rovena and Dr Verda and all the staff which they were working there ,I'm very happy. God bless them."
avatar022

Y.S / Hungary

KontaktMos hezitoni të na kontaktoni

Forma e Kontaktit

contact

QENDRA IVF KIRENI
Fevzi Çakmak Sok. Kurtuluş Cad.
Kyrenia / Qiproja e Veriut
Telefoni:  +90 548 873 08 73 (Whatsapp)
Email: [email protected]

Shfaq në hartë
Working Time

Hënë-Premte: 09:00 - 18:00
e shtunë: 09:00 - 14:00
të dielën: I mbyllur (i hapur për të gjitha rastet urgjente)
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni 24/07

Whatsapp