Rreth Nesh

kibris tup bebek merkezimizKyrenia IVF Center është një spital i gjerë Gjinekologjik, Obstetrik dhe IVF i ndodhur në Republikën Turke të Qipros Veriore.

Kyrenia IVF ka një laborator të pajisur plotësisht me teknologjinë më të fundit, një sallë operacioni, dhoma procedurash, dhoma pacientësh dhe dhoma en suite .

Nivelet tona të suksesit, konfidencialitetit, aftësia dhe besimi nga numri i çifteve të trajtuar, janë referencat tona për t'u treguar si shembuj.
Pacjenteve ju sygjerojme mundesite me te mira te akomodimit gjate trajtimit te tyre. Pacjentet do te priten ne aeroport ne momentin qe mberrijne ne Qipro dhe do te kene shoferin e klinikes ne dispozicjonin e tyre gjate cdo takimi ne klinike gjate trajtimit. Sigurojmë që të kaloni një përvojë të relaksuar dhe shumë të kënaqshme.

+90 548 873 08 73

Pse duhet të zgjidhni Qendrën IVF të Kyrenia:

Kur vjen koha per te zgjedhur nje trajtim jashte vendit, procesi nuk eshte I thjeshte, pacjentit I duhet kohe te zgjedhi kliniken e duhur, ketu jane disa fakte pse duhet te zgjidhni Kyrenia IVF Clinic:

  • Nuk ka liste pritjeje

  • Sukses I larte

  • Trajtim me cmime te arsyeshme

  • Staf I disponueshem 24/7 ne rastet e emergjences

  • Ne Kyrenia IVF Klinik do te gjeni nje staf qe punon I gjithi si familje

  • Qellimi yne kryesor eshte qe te jemi sa me shume real dhe t’ju ofrojme nje trajtim sa me te mire pacjenteve

  • Perpara se te vini ne kliniken tone, do te keni te gjithe informacjonet rreth trajtimit dhe pagesave qe do te kryhen ne kliniken tone, ne menyre qe sdo te kete vend per keqekuptime

  • Doktoret tane do t’ju vijne ne ndihme per te gjitha informacjonet qe do te keni nevoje perpara dhe pas trajtimit

View the embedded image gallery online at:
http://kyreniaivfcenter.com/sq/rreth-nesh.html#sigProIdc9835d770b

Whatsapp